torstai 3. tammikuuta 2013

Tavoitteet 2013

Luonnetesti:
Unohdin kokonaan, että pitäis toi luonnetestikin käydä Kessille näyttään. Eikös se kuulu vähän niinku noihin normaalitarkastuksiin..?

Terveys ja kunto: 
Tavoite 2013: Edelleen pysyä terveenä ja nostaa kuntoa. Kummallakin. Lisää juoksulenkkejä luvassa. Myös kaikenlainen lihaskunto- ja motoriikkaharjoittelu lisätään ohjelmaan. Kummallekin. Mitäpä tätä muuttamaan, hyvää tavoitetta.

Agi:
Tavoite 2013: Kisakynnyksen rikkominen. Tarvii opetella suunnittelemaan rataa ja ohjaamaan suunnitelman mukaan. Pitäis kehittää pelisilmää, että näkis esim onko este lukittuna vai ei tai että osais hidastaa/kiihdyttää omaa vaihtia tarpeen mukaan. Kessille tarvitaan hitunen estevarmuutta ja itsevarmuutta. Osallistun alkuvuodesta möllikisoihin ja jossain vaiheessa osallistun viralliseen starttiin tai pariin. Plussaa olis, jos sais ihan puhtaan radan.

Toko:
Tavoite 2013: Seuraaminen siihen malliin, että ALO kaavio onnistuu kepeästi eikä koiraa ahdista. Kisataan ALOssa, jos tämä ensisijainen tavoite täyttyy. Ehkä myös AVOssa, kun siihenkin on jo aika paljon valmiina. Tarvis päästä/hankkiutua johonkin toko-ryhmään.

Rally-toko:
Tavoite 2013: RTK2 kepeästi. VOI liikkeitä tokoon seassa mausteena. Jos oikein innostutaan ja mausteita on riittävästi niin VOI korkkaus.

PK:
Tavoite 2013: Olkoon BH kunnes on joku maastolaji, jossa kisata. Jos koskaan halutaan kisata. Siihen asti tehdään jälkeä. Olkoon tavoite ylittää viime kesän muutama harjoituskerta. Ja nehän ylittyy jo ID kurssilla. Olis ihan siistiä kokeilla hakuakin. Mutta haussa en halua vakituista ryhmäpaikkaa, sitoo liikaa.

Pääasia kuitenkin, että on kivaa tavoitteisiin pyrkiessä. Ei se päämäärä vaan se matka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti