perjantai 18. tammikuuta 2013

Enemmän tokoa

Oltiin TAAS tokotreeneissä! Varmaan henkilökohtainen ennätys Kessin kans, kaks kertaa ohjatuissa tokotreeneissä samalla viikolla. Koska keskiviikon HerHau ulkotokot oli peruttu niin ängettiin KKlle sisätokoon. Hyvä valinta. Ei tehty kauhean paljon, mutta onnistuttiin sitäkin paremmin. Ja toisaalta, saatiin treenattavia kohtia esiin.

Seuraamisen käännökset:
>Ensin käänneltiin yläkropalla koiraa puolelta toiselle. Tarkoitus oli kääntää hyvin vähän, vain sen verran, että koira selvästi reagoi vasemmalle väistämällä ja oikealle kiihdyttämällä. Tein näitä itsekseni ja olin hyvin tyytyväinen meihin. Tein sitten käännökset liian tanssimaisesti enkä niinku tokossa... Onnistui ne tokomaisemminkin.
>Sitten käännettiin yli eli rallyn 360 kumpaankin suuntaan. Vasen aika hyvä, kääntää nätisti. Hieman tarvii apuja, ettei istu välillä. Oikealle on tosi varovainen. Tulee kyllä, mutta perässä ja kaukana. Ei kiihdytä vauhtiaan. Mutta mä kiihdytän. Joten mennään ihan epäsynkassa.
>Haettiin irrallisena mulle parempaa rytmiä ja palkkauskohtaa, jotta saatais Kessi rynnimään eteen. Epäilen, että tämä johtuu mun miten-sattuu-kävelystä. Se ei oikein luota ettenkö kuitenkin tulis päälle. Harjoitusta kehiin.
>Lopuksi seuraamispätkä, käännös vasempaan, käännös oikeaan. Vasen oikein hyvä, Kessi kiertyy taakse melkein liikaakin. Tämän jälkeen seuraaminen väljistyi ja oikealle käännös oli heikompi.

Nouto:
>Tein itsenäisesti maasta nostoja metallikapulalla. Hyviä nostoja, hieman pitää metallia kevyesti ja kapula valuu suussa toisen laipan varaan. Ei kuitenkaan mälvää eikä tiputtele. Eiku kerran tiputti, mutta just silloin toinen treenaaja heitti kapulan meistä ohi. Hyviä nostoja useampia.
>Kerran liikkeenohjattuna kokonaan. Koska tässä ei ollut huomauttamista missään osa-alueessa niin ei tehty toistoja. En ole aiemmin tainnut ottaa kokonaan liikkuroituna, joten olen äärimmäisen tyytyväinen. Kessi malttoi sivulla heiton ajan yhtään keulimatta. Menovauhtia oli niin, ettei pystynyt pysähtymään kapulalle liukkaassa hallissa. Ei kuitenkaan hyökännyt kapulaan, hyppäs yli ja nappas takastullessa. Paluuvauhtia oli lähes yhtä paljon kuin menovauhtia. Siitä nätisti sivulle ja piti varmasti siihen asti, että kiitin kapulasta. Eikä yrittänytkään ylös ennen vapautusta. Ihan loistavaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti