tiistai 14. toukokuuta 2013

Vähän väsyneet treenit

Oltiinpa Kessin kans kumpikin vielä vähän väsyneitä. Tai sitten osansa aiheuttaa se, että katselin aamupäivällä tokokokeita, joihin voitais ehkä osallistua. Ei sitten, osallistutaan joskus, jos sittenkään. Kessi oli odotellut taas pari tuntia autossa ja samalla seuraillut kun vedin pihalla pentukursseja. Autosta lähti sata lasissa riiviö, joka hyppi ja riehui, mutta ei kuunnellut. Tippaakaan. Se pikku verryttely, joka ehditään tässä välissä tehdä, ei auta oikein mihinkään. Ainakaan paineen laskussa. Eipä sillä. Tällä kertaa Kessi jaksoi riehua sen hetken ja sitten tekeminen lopahti lähes kokonaan.

Otin itsekseni seuraamista ihan vähän, takapalkalla. Kyllähän se tuli mukana ja ihan kivasti. Mutta ei läheskään samalla tasolla kuin edellisillä viikoilla. Se olikin liian hyvää ollakseen pysyvää...

Treenin aiheena tehtiin liikkeenomaisesti sekä maahanmeno että seisominen. Ja luoksetulo häiriölelujen läpi. Liikkeestä maahanmenossa maahanmeno oli hyvä, seuraaminen ei ihan niin hyvää. Mutta pääasia, että maahanmeno oli hyvä. Tehtiin perään pari pätkää seuraamista lelupalkalla. KEssi nyt ei viitsi montaa kierrosta leikkiä. Olis pitänyt muistaa... Perään tehtiin uus kierros, nyt liikkeestä seisominen. Seuraaminen ehkä vähän parempaa, seisominen ihan liian hidas. Mutta hyvää, että seisahtui kuitenkin. Kyllä se aloon kelpais. Käsiavulla peruuttaen ja koira edessä tekee oikein hyviä toppeja. Teenpä oikeasti näitä hetken ja palaan sitten asiaan. Tästä on mainittu ennenkin, mutta silloin en alkanut tekemään mitään, koska treenattiin ensisijaisesti rally-tokoa kisoja varten. Luoksetulossa ei huomautettavaa. Paitsi yritti ekalla varastaa. Tokalla yritti vielä selvemmin, mutta palautuksen jälkeen kesti liikkurin käskyjä. Ei vilkaissutkaan häiriöitä. TamSKin treenit siis tuotti tulosta :)

Entä ne perusasennot. Ne alkaa olla jo munkin mielestä vinoja. Pitänee jättää hetkeksi muu ja tehdä suoria perusasentoja ja nopeita seisomisia. Siinäpä onkin mukavaa ja kevyttä palauttelevaa treeniä hetkeksi aikaa. Muuten keskitytään loppuviikko agiin ja lepoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti