maanantai 11. kesäkuuta 2012

Paluu arkeen

Taas on takana kelpielle niin rankka maaseutuviikonloppu. Eikä tehty mitään. Paitsi käytiin pyörälenkillä ja uimassa ja hakemassa pajuja ja vahdittiin grilliä ja rassattiin hermoa (koska kelpiet herää maalla klo6 tai ennen). Tänään palattiin arkeen (eikä myöskään herätty klo6). Heti ekana aamulenkillä kokeiltiin rally-tokon liikkeitä. Kuten seuraamista ja kääntyilyä kaikilla avuilla ja maahanmenoa kaikilla avuilla ja seisomista kaikilla avuilla ja eteenistumista kaikilla avuilla. Ja meillä oli kivaa. Melko varmasti Kessilläkin ;). Eipä haittaa, vaikka näyttäis, ettei me ollakaan kisan lähtölistalla...

Tänään oli TamSKin agi. Päivän aiheena oli kahden suoran peräkkäin olevan putken välissä jarruttamista. Just. Oli siinä pari muutakin estettä siirtyminä, mutta ne nyt meni aina jotenkuten. Ekassa välissä Kessi reagoikin mun linjaan ja kääntyi tokaputken jälkeen oikeaan suuntaan. Mutta joo, takaspäin putkien välissä takaaleikkaus ei oikein tuonut toivottua tulosta vaan tokaputken jälkeen käännyttiin aina väärään suuntaan. Kerran ehdin väliin tekemään persjätön, mutten ehtinyt toista kertaa. Persjätöllä kääntyi tokaputken jälkeen oikein. Kontaktit saatiin onnistumaan jättämällä joka kontaktiin nami alle. Hyvästä kontaktikurssista huolimatta Kessi ei edelleenkään yritäkkään pysähtyä, paitsi satunnaisesti. Voihan sitä siis itseään huijata, että siinä olis joku nokkasun poikanen havaittavissa, kun Kessi noukkiin namin kontaktin alta. Kepit menee jo aika hyvin, kerran tuli kesken pois kun A vähän veti. Keppien aloitus oli suoraan putkesta takaspäin, liian vaikea tässä vaiheessa. Varsinkin, jos otettiin vauhtia elikkä en ehtinyt riittävän lähelle pukkaamaan riittävän kauas, jolloin kepit onnistui taas hyvin.

Lopuksi vahvistin A:lla kontaktia ja nokkasua. Pienen säädön jälkeen toistot alkoi muistuttaa hallissa tehtyjä.

Nyt jää sitten harjoittelematta kontaktikurssia varten :(. Me ei ikinä ehitä harjoitella kaikkea, mitä mä aion. Eikä ainakaan riittävästi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti