keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Lomatreenejä

Vietettiin viikon talviloma Oulussa ja käytiin treenaamassa sekä tokoa että agia.

Tokotreenit oli meidän osalta aika pikaiset. Tehtiin vähän seuraamista eka suoraan ja sitten käännöksiä lähinnä vasemmalle. Raati totes, että suunta on oikea ja treenejä vaan lisää. Kivoina vauhtiliikkeinä tehtiin eka kierroksella noutoa ja ruutua. Eipä näistäkään kummempaa, eteenpäin vaan. Kivat pikkutreenit, joissa aikaa saatiin kulumaan useampi tunti.

Agitreeneissä tulikin sitten ohjausta vähän enemmän. Tarkoituksena oli käydä läpi joku simppeli rata, jossa kokeillaan räpiä joten kuten läpi heti ekalla kierroksella. Kävin radan läpi tarkkaan Sarin opastuksella ja mietittiin miten missäkin kohtaa kannattaa ohjata ja miksi. Ja saatiinhan niistä kohdista pari onnistumaankin heti ekalla! No ainakin se eka kohta, johon ei itsellä tarvinnut vielä ottaa vauhtia. Kaikki ne kohdat, joissa itse piti samalla juosta, meni vähän sinne päin. Mutta ekalla mentiin koko rata läpi vähän sinnepäin tekniikoita käyttäen.

Tästä jatkettiin yksittäispätkiin samalla kontaktit erikseen palkaten. Kaikki kohdat onnistui jossain vaiheessa ja viimeiseksi tehdyssä kokonaisessa radassa taas sekä alun uus ohjaus että meille hankala suora putki+hyppy+tiukka käännös onnistui! Se kohta, jossa olis pitänyt olla edellä, ei edelleenkään onnistunut. En sitten taaskaan ollut edellä. Ja kontaktit onnistui :) suurimmaksi osaksi!

Kiitos koutsille! Kylläpä jäi hyvä mieli!

Muuta me ei sitten koko loman aikana tehtykään. Paitsi lomailtiin. Ja Kessiä uitettiin ihan vähän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti