keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Pieniä kevyitä agiharkkoja

Eilen treeneissä tehtiin paria erilaista pikkuharkkaa. Ohjaajan kans otettiin kahden hypyn ja putken pyörittelyä ilman käsiä. Yritin ensin käden taskussa, mutta siitä ei tullut ihan mitään. Kessi raukka kun se vaan hyppi taskuille eikä kyennyt lähtemään edes putkeen. Kädet liivin saumassa oli myös melkoista säätöä aluksi, joka esteelle jouduttiin sohimaan useamman kerran. Onneksi on näppärä kelpie, joka oppi radan hetkessä. Kyllähän se sitten lähti luistamaan ;). Kyllä se myös hoksas sen, että mennään vaikken käytä käsiä. Kun muutettiin hyppyille vientejä niin Kessi reagoi ihan oikein. En vaan itse ehtinyt alta pois. Jännä harkka, me ei olla näin ennen tehtykään.

Toisena tehtävänä oli kolme hyppyä viuhkassa tarkoituksena pystyä ohjaamaan mahdollisimman keskeltä. Tämä oli meille aika helppo. Tein vielä jotain ylimääräisiä takaakiertoja jne kokeiluja. Kessi reagoi hyvin ja kääntyy nätisti. Tein tämänkin ilman käsiä, menin vaan vähän lähempää esteitä. Ei siinäkään mitään kummaa. Enää, Kessi oli jo ehtinyt oppia reitin...

Lisäksi tein keinua. No problems, Kessi menee jo aika vauhdilla, mutta joka kerta keinauttaa huolellisesti. Tämä on riittävä nopeus meille. En haluakaan, että Kessi menis keinun täysillä. Keinussa ei mene oma-aloitteisesti 2on-2off asentoon, mutta haitanneeko tuo.

Joka välissä tehtiin kontakteja sekä puomille että A:lle. Nätit kontaktit, pysähtyy hyvin vaikka oli etupalkka valmiina. Etenee nätisti kontaktille, vaikka jään jälkeen. Tarvii vielä lisää hakea variaatiota omaan liikkeeseen. Epäilen, että olen edelleen aika samoissa paikoissa joka kerta, vaikka yritän harjoitella esim etenemistä itsenäisesti kontaktille asti. Nähtiinpä nättejä nokkasujakin.

Kepeillä tehtiin 6 kepin sarja etupalkalla. Pikkuhiljaa vauhti alkaa vakiintua ihan kivaksi, tosin viimeisen kepin ohituksia tuli aika monta (joista sai palkan, koska oli vahtimaton etupalkka). Tässä muistin varioida enemmän kuin ennen eli lähetin kepeille, mutten lähtenyt itse liikkeelle. Onnistui. Otin sivuetäisyyttä, myös lähetykseen. Onnistui. Lähetin kepeille terävästä kulmasta, mutta en kääntynytkään pujottelusuuntaan. Jäin siis vartalo 'väärään' suuntaan, yritin kyllä katseella näyttää oikeaa suuntaa. Olipa hankala. Saatiin kuitenkin onnistumisiakin. Olis tietenkin voinut tehdä jonkun välivaiheen kautta, mutta en sentään lähtenyt juoksemaan vastaan niinkuin ekalla kerralla pikaisesti ajattelin :). Tässä kävi monta kertaa niin, että koitin kannustaa sanomalla 'mene mene'. Muuten hyvä, mutta tämä tarkoitti Kessille selvästi 'ohita loput kepit ja juokse palkalle' käskyä. Ei kai siinä, saatiin paljon hyviäkin toistoja.

Treenien lopuksi otettiin renkaalle etenemistä siten, että ohjaaja palkkasi renkaan takana. Oltiin otettu tämä pari kertaa muun lomassa onnistuneesti. Mutta nyt se ohjaaja oli siellä ja siinä oli makupalan mahdollisuutta ja sellasta, joten ei Kessi osunut renkaalle ihan joka kerta. Ohjaaja huomas, että kun Kessi karkas niin se meni renkaasta ohi ja jos se malttoi odottaa käskyn niin meni oikein. Sain palautetta, että ei ehkä kannattais hyppyyttää renkaasta kumpaankin suuntaan... No ei tietenkään. Mä vaan ajattelin treenata samaan rahaan myös kohti tulevaa rengasta. En tee ens kerralla :)

Kivat treenit taas :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti