torstai 13. joulukuuta 2012

Omatoimiagitreenit

Meillä paras onnistumisen elämys jää näköjään omatoimitreeneissä. Varmaan siksi, kun saa tehdä mtä haluaa ja miten haluaa eikä kukaan korjaa, vaikkei ihan kaikkien säännösten mukaan meniskään. Tiistain treeneistä puuttui siis kouluttaja. Ja Kessi oli ihan loistava :)

Kentällä oli esteitä, joista me sovittiin itselle rata. Tehtiin Kessin kans porukan viimeisenä ja sehän meni ekalla tosi nätisti. Tai siis, jouduttiin ottaan heti ekana ollut puomi uusiksi, koska eihän puomin kontakteilla kuulunut pysähtyä joka kerralla. Toisella kerralla nappas tosi komean kontaktin. Ja siinä radalla oli keinu, vaikea kääntö pituudelle ja kepit. Meidän onneksi treenikaveri treenas just ennen vain kuudella kepillä ja oli unohtanut kääntää kepit normaaliksi. Pääsin siis palkkaamaan loistavan radan, joka loppui loistavasti suoritettuihin keppeihin.

Toisella kierroksella Kessi meni ensin keinusta ohi. Saattoi olla ohjausvirhe. Itse uskon, että väisti keinua. Otin alusta asti ja meni toisella yrityksellä nätisti. Loppurata meni samoin kuin eka. Paitsi kepit... Mulla ei kunto riittänyt kehua/tsempata/käskyttää, joten siihen ne jäi, muutama väli hutia. Parin yrityksen jälkeen meni kokonaiset kepit.

Tehtiin keppejä sekä ihan treenien aluksi että ihan lopuksi yksittäisenä esteenä ja vinokepeillä. Toimii hyvin. Vauhti alkaa pikkuhiljaa löytymään ja tahtirikkoja tulee harvemmin. Sitten kun vielä saatiin Emmi keppien päähän palkkaamaan, niin johan lähti löytymään, kun ei tarvinnut mua kytätä. Pelkällä etupalkalla saa komentaa tosi kovasti. Vaikka Kessin se lasketaan, että menee kertaallaan keppien välistä. Siitä saakin jo rynnätä palkalle..? Olisko jotku malttitreenit paikallaan.

Tehtiin yksittäisenä myös keinua. Alkaa toimia. Tuli vaan kerran ohi ja ei tartte joka kerta ihan niin kauaa kuopia laskussa. Pikkuhiljaa varmemmaksi. Kai mä voin ilmoittautua jo kisoihin, kun keinu on tehty kerran onnistuneesta radan yhteydessä..?

Hyvien agitreenien ja viikonlopuksi varatun möllitokokisan kunniaksi käytiin tänään aamulla näyttämässä eläinlääkärille vasenta silmää. Sama vika kuin tähänkin asti. Se on toi seuraavan viikonlopun varattu toko, kun vaikuttaa. Melko varmasti. Osallistun silti, jos ei Kessi enää siinä vaiheessa arastele silmää. Tähän mennessä jo seuraavana päivänä alkaa vaivaamaan tekemättömyys.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti