tiistai 11. joulukuuta 2012

Lisää rally-tokoa ja ihan vähän tokoon viittaavaa

Käytiin heti kisan jälkeen lauantaina rally-toko treeneissä. Olin jo ehtinyt myydä vuoroni, mutta kisoissa jaettiin vähän vuoroja uusiksi ja vaihdeltiin ostajia ja myyjiä ja saatiin se 2€ oikealle omistajalle ;). Pääasia silti, että me päästiinki Kessin kans treeneihin.

Tehtiin eka rataa. Ei siihen kasaamiseen mennyt meiltä kokemattomilta kuin se eka puolituntinen. Mutta ihan hauska rata saatiinki aikaiseksi. Houkutukseen laitettiin toiseksi putken pää. Olin ihan varma, että sinne vilahtaa pikkukelpie. Mutta eipä vilahtanut. Eka kerralla vilkas ja sen jälkeen ei sitäkään vähää. Merkkejähän Kessi välttelee ja se näkyi kyllä tässäkin. Spiraali meni kans ihan höpöksi noiden merkkien kans. En käsitä! Eihän tätä ole edes treenattu eikä silti onnistu!

Lisäksi radalla oli 'hankaluutena' hyppy ja heti perään 360 vasemmalle ja toisena 'hankaluutena' saksalainen täyskäännös, joka ei ole kisoissa kertaakaan onnistunut ekalla. No eihän näissä nyt ollut mitään ongelmaa, tietenkään. Pikku viilaamista siellä täällä, mutta ei mitään merkittävää (paitsi noi hiton merkit ja niiden kierrot).

Toisena pätkänä oli muutama perusjuttu ja pari voittaja/mestari liikettä. Puolen vaihto kumpikin oikeaan, oikealla puolen pyörähdys ja siitä jalkojen välistä takas puolen vaihto. Siis nämähän oli Kessille helppoja. Näitä on kuitenki jo pari kertaa treenattu. Ei me silti ylemmäs olla koevalmiita, läheskään. Mutta onhan se kivaa, että pari liikettä onnistuu etukäteen.

Ihan lopuksi tehtiin pari settiä vinokepeillä. Hyvin meni :)

Koska olen innokkaasti ilmoittautunut mölli-tokokisoihin ja viimeksi kisanomaisissa treeneissä todettiin, ettei Kessi malttanut seisomisessa pakoillaan sivullepaluuseen asti, niin ollaan treenattu sitä. Tässä kirjoittaessa huomaan heti, että tätä pitääkin harjoitella myös takapalkalla, koska silloinhan se virhekin eka kerran ilmaantui. Luoksetuloja pitäis kans vielä vahvistaa. Sivulletulon kans vauhti on aika hidas. Ja seuraamista tarttis treenata. Maahanmenon ja seisomisen erottelu toimii yllättävän hyvin, treenimäärään nähden. Ainakin toistaiseksi. Launtainahan toikin nähdään. Kaikkein tärkeintä olis saada treeniä häiriössä ja liikkuroituna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti