tiistai 4. helmikuuta 2014

Vko 5

Ihan pientä heräämistä treenirintamalla. Taidettiin kerran pysähtyä koulun pihaan treenaamaan. Muuten on mennyt kadunvarsilla tai kotona puuhasteluna. Kotona sais toki puuhastella vielä enemmän, jos ehtis ja jaksais.

Seuraaminen: ei edistymistä, koska treenataan vaan jotain pientä ilman kriteeriä tai tavoitetta. Tehdään kuitenkin jotain ja Kessi tekee aina kivalla innolla. Se on sentään hyvä. Koulun pihassa tein käännöksiä. Hidastin oikealle käännökseen, että tekis tiiviimmän ja annoin kunnon kroppa-avun vasemmalle käännöksiin. Tästä sitten häivytellään avustuksia. Sivuaskelet alkaa ehkä mennä aavistuksen paremmin. Tai oikeastaan, näissä tulee se ihan ok toisto heti alusta alkaen. Kai sekin on edistystä.

Kauko-ohjaus: editymisenä heti ekalla napakat toistot. Istumaan nousu varsinkin oli heti hyvä. Kotona. Etäisyys minimaalinen pari metrinen ja käsimerkki vahva. Palkkana anopin kinkun jämät, joten tähän tarvittaneen jatkossa jotain ekstraa. Eipä tätäkään ole liioiksi hierottu, toistoja sais tehdä useammin kuin pari kertaa viikossa.

Luoksetulon pysäytys: tätä tehtiin koulun pihassa luoksetulosta muutama toisto. Kai se pysähtyy ihan ok. Ainakin reagoi heti, joten etenee kai ainakin jollain tasolla. Teen joka kerta myös läpijuoksuja. Lisäksi olen harjoitellut käsimerkkiä lenkillä ihan vaan tiellä. Kun Kessi (on aina irti, hyi mua laittomuuksiin sortuvaa emäntää) menee vähän kauemmas, kutsun sen luoksetulon pysäytyksen luoksetulokäskyllä tule ja pysäytän käsimerkillä. Ehkä tää auttaa liikkeeseen. Tai sitten se vaan tekee hallaa. Mutta ainakin meillä on lenkillä taas uus kiva juttu :).

Liikkeestä seisominen: on ohjelmassa lähinnä pyöräteillä lenkillä. Joskus palkkaan heti pysähdyksestä. Epäilen, että nää on ihan kivalla mallilla, mutta mähän en taakseni vilkuile. Tarvii käyttää tähän apusilmiä joskus. Joskus palkkaan sivulle, mutta ilman istumista. Ja yleensä jätän makupalan eteen palatessa ja käyn koiran takana. Tästä vapautan toisinaan takaa ja toisinaan sivulle palattua.

Jakaminen: viikonloppuna Kessi joutui harjoittelemaan makupalojen jakamista pikku-Martin kans. Onneksi Martti ei ole makupaloista kovin tarkka eikä Kessikään komenna Marttia tässä yhteydessä. Kessi yrittää jopa varastaa multa kädestä, ettei vaan namit menis väärään suuhun. Kolme lenkkiä päivässä ja pari päivää eikä helpotusta näköpiirissä. No, jatkamme harjoituksia joskus ja silloin tällöin. Viimeistään Annin kans Kessin on pakko oppia, ettei kaikki karkit ole sille...

Kessi ja Martti
ID: esineilmaisua kaksi kertaa. Kessi nostaa kolikon, jos saa tilaisuuden. Kokeilin kosketuksen kautta niin, että pidin kolikkoa ensin kädessä ja sitten sormen alla lattialla. Tätä pitäis kokeilla pikkasen pidemmälle.

Yhteenvetona: jos ottais sellasen yleisoletuksen, että ei  me kuitenkaan olla treenattu ja mainitsis vaan, jos sattumalta ollaankin treenattu. Tai varsinkin tehty jotain uutta eikä vaan toistettu sitä, mitä jo osataan. Ettei tarvi joka kohdassa korostaa, että vois tehdä useamminkin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti