maanantai 27. tammikuuta 2014

Tokoa ihan hallilla asti

Tokon kimppatreeneissä äiti-lapsi-ryhmän mukana. En tajua miten muut ehtii lapsenkin kans treeneihin ajoissa. En mä vaan, eikä mulla ole edes lapsi mukana. Kai siihenkin oppii... Mutta olipa kivat treenit. Fiilistelin vaan enkä muistanut kauheasti kysellä kehitysideoita. Kai mä itsekin osaisin, kun vähän keskittyisin.

Seuraaminen: käytin tilaisuuden hyväksi ja otin henkilöryhmää. Hieno kontakti! Paitsi palkkaa kohti mennessä edisti aika reilusti. Mutta hieno kontakti, eikä häiriintynyt henkilöistä kovin paljon. Hyvä häiriö. En muistanut ottaa vauhteja esille, ehkä ensi kerralla.

Hyppy: maltoin jättää muutamaan toistoon. Ensin hyppy sivulta - istu ja lelupalkan heitto. Vähän hidas istuminen, mutta kai se riittää. Toisella koko liike. Hienosti sivulle asti, siitä kunnon palkka taskusta. Meinas karata kupille...

Kaukot: istu-maahan-istu vaihtoja. Ajoittain pikkasen liikaintoa (positiivinen ongelma). Hypähti eteenpäin maahan, mutta ei kyllä hypähtänyt vastaavasti maasta istumaan innolla. Tämän aiheutti varmaan kädessä oleva kinkunpala... Pari viimeistä maasta istumaan vaihtoa meni kivasti, tein ne ihan läheltä. Jossain välissä kääntyi pikkasen takapalkkaa kohti. Takapalkkana sekä Tanja ja Eetu että makupalat.

Luoksetulon pysäytys: kolme toistoa. Henna palkkas heittämällä lelun koiran taakse. Ensin pysäytys keskivaiheille, mutta ei ihan merkin kohdalle. Aika hyvä pysäytys, reagoi heti käsimerkkiin. Toisella pysäytyin aikaisemmin ja reagoi siihenkin heti. Ei siis valunut ekan pysäytyksen kohtaan, kuten itse ennakoin. Hyvä. Kolmantena otin läpijuoksun. Hyvä alku tällekin liikkeelle.

Tunnari: seurailin kun Kaisa teki omalle koiralleen tunnaria ja halusin kokeilla itsekin. Eli kapula piilotettiin reunalla olevien esteiden sekaan. Tätäkin kolme toistoa (tarvisko vähän vaihdella..?). Kaks niin, että vein itse. Haki hyvin. Muistaakseni toisella kävi kysymässä apuja, mutta jatkoi oma-aloitteisesti etsimistä. Tai saatoin mä silmillä vinkata, että tonne suuntaan poistuen... Kutenkin etsi kapulan hyvin varman oloisesti. Joten Kaisa vei meille kolmannen kapulan eikä sitä vientiä edes näytetty koiralle. Ja kas sentään, Kessi etsi aika varman oloisesti senkin kapulan! Ens kerralla, jos eka menee yhtä hyvin, laitetaan puhtaiden kapuloiden läjä ja yritetään ohittaa se.

Vapautin kupille kolme kertaa. En muista missä väleissä muut, mutta kolmas kerta oli oman treenin lopuksi. Tarvis laittaa paremmin merkille milloin Kessi saa moottoripalkkaa ja milloin lelun. Ja sitten olis vielä hyvä seurata, että miten se moottori käyttäytyy milläkin latauksella. Tämän treenin Kessi teki kokonaisuutena oikein hyvällä vireella ja asenteella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti