maanantai 10. helmikuuta 2014

Perjantai-illan purkkiratatreenit

Päästiin (viime viikon perjantaina) onnekkaasti samalle viikolle toisen kerran purkkiradalle ja sehän meni jo paljon mallikkaammin kuin ensimmäinen kerta. Tehtiin kaksi kierrosta, kolme toistoa per kierros. Ja vielä kolme harkkoa/purkkia radassa.

Ensimmäisellä kierroksella sovittiin etukäteen mihin hajupurkki laitettiin, mutta avustaja sanoi kuitenkin jes oikean kohdalla. Ensin oli keskellä ja Kessi tais sattua siihen heti. Tällä kertaa jäi purkin tuntumaan kun kehuin. Viimeksihän Kessi tuli luokse asti kehusta ja monesti vielä palatessa tarjos väärää purkkia. Toisella Kessi kävi tutkimassa samaa kohtaa, mutta jatkoi siitä rataa aika nätisti. Heti toinen oli oikea purkki ja taaskaan ei tullut kovin paljoa vastaan. Kolmannella toistolla Kessi meni heti oikealle, mutta jatkoi matkaa ennenkuin ehdin kehua. Avustaja kuitenkin hihkas jes, jolloin Kessi vilkas avustajaa ja palas heti takas oikealle purkille. Avustajan käyttö tässä muodossa pitää siis lopettaa.

Toinen kierros tehtiin siten, että tiesin mikä on oikea missäkin toistossa eikä avustaja sano mitään. En muista miten Kessi eteni, mutta kaikissa toistoissa jatkoi matkaa väärältä nopeasti ja varman oloisesti. Kehuin toki edelleen heti kun tuli oikealle purkille, joten ei päästy vieläkään näkemään jäiskö oikeallekaan. Tämä siis kuuluu asiaan tässä muisteluvaiheessa ja odottaminen otetaan kuvioihin vasta muutaman treenin jälkeen.

Kokonaisuutena todella paljon parempi kuin maanantaina. Kessi työskenteli varmemman oloisena ja oli jotenkin rauhallisempikin. Harmi, ettei päästä tällä viikolla jatkamaan hallille. Pitäis löytää aikaa ja energiaa tehdä kotona edes muutama treeni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti