keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Helmikuun suunnitelmia

Tämä on vaan tulevia suunnitelmia. En aio enempää itseäni soimia mitä kaikkea jäi viime kuulla tekemättä ;). Tekemisiä on kommentoitu viikottaisissa tai erillisissä treenikommenteissa.

Tunnari: aina kun pääsee hallille niin yhden kapulan piilottelua siellä. Jos menee hyvin ja saa edes muutamia toistoja niin lisätään kasa. Ja käytetään avustajaa, joka vie kapulan.

Kaukot: istu - maa -istu vaihdot napakaksi. Etäisyyttä ja häiriötä pikkuhiljaa. Takapalkka käyttöön ja varmuutta vaan lisää. Vähän vahvistaa myös muita vaihtoja, jos kotona ehtii ja jaksaa. Eli täsmälleen sama kiuin tammikuulle...

Seuraaminen: perusseuraaminen on ihan ok. Sivusiirtymiä, askeleita eri suuntiin, käännöksiä ja vauhteja. Ja häiriötä kimppatreeneissä. Otetaan matkaa ja kestoa sitten joskus.

Luoksetulon pysäytys: näyttäis toimivan parhaiten käsimerkillä eli jatkamme sillä. Käytä aina mahdollisuuden tullen avustajaa palkanheittäjänä. Ja vois käyttää ehkä enemmän takapalkkaa.

Liikkeestä seiso: seisomiseen (ja maahanmenoon ja istumiseen) lisää asentokestoa, myös häiriössä. Eli niitä tassuja ei ole suotavaa liikutella takana käydessä tai sivulla ollessa tai palkkaa kaivellessa. Teen sitten nyt tätä työtä, joka olisi pitänyt tehdä jo pentuna. EhtiiEhtii :)

Liikkeestä maahan: maahanmenoon (ja seisomiseen ja istumiseen) lisää asentokestoa, myös häiriössä. Eli niitä tassuja ei ole suotavaa liikutella takana käydessä tai sivulla ollessa tai palkkaa kaivellessa.

Nouto: tää on kivalla mallilla enkä taida panostaa tähän pikkutreeneissä. Vois ottaa sivulle palautukseen vauhtia ja tarkkuutta aina välillä.

ID: purkkirataa kotona ja hallissa. Ensin vahvistaa oikean valintaa ja ehkä odottaa ilmaisua, jos valinta vahvistuu riittävästi. Irtonaisena esineiden ilmaisua, esineen suuhun ottamiseen pitäis keksiä jotain. Sitten pitäis vielä miettiä tekiskö pitkästä aikaa jälkeä asfaltille jo talvella vai odottelisko kevättä. Tätä vauhtia kevät pääsee yllättämään, eikä tarvi miettiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti