tiistai 14. elokuuta 2012

Viime viikon rally-tokot

Koirakoutsin rally-toko treeneissä pitkästä aikaa.

Kessi oli huippuna :). Juuri sopivasti kierroksia, kouluttaja-Kristan mielestä jopa liikaa. Tarkkuus kärsi, mutta mua ei haittaa. Into on paljon tärkeämpää tässä vaiheessa. Hyvin jaksoi kaksi kertaa radan. Tuli toki virheitä ja palkkailin välillä. Jos sama meno jatkuis niin uskaltais ilmoittautua 8.9 rally-toko kisoihin. Tai jos vaan ilmoittautuis...

Liikevirheinä useampaan kertaan nähty perseen siirto maahanmenossa ja istumaan nousussa. Näistä rokotetaan rallyssä yllättävän paljon. Vaikka tokossa niitä ei juuri lasketa (paitsi kaukokäskyissä). Harjoittelen näitä nyt kotona. Muutaman kotikerran jälkeen ei muutosta. Ettei vaan olis jotain, joka liittyy myös siihen huonoon istuma-asentoon. Jos rangassa on jotain omituista rakennetta tmv. Pistetään korvan taa ja seurataan edistymistä.

Lisään uuden tunnisteen: motivaatio. Tätä kerran työstetään nyt enemmän. Rally-toko treeneissä asenne oli jo oikea. Kotona harjoitellaan ruokakupilla. Ei joka ruokintakerta, mutta lähes joka päivä. Suoritusten taso ei päätä huimaa, mutta liikkeet on napakat ja nopeat. Sivulletulot suuntautuu kuppia kohti jne mutta nykyään jokaisesta tulee jo onnistuneitakin toistoja ja Kessi yrittää samalla intensiteetillä uudestaan. Tänään aamulla otin jo aika paljon ja montaa erilaista juttua. Lomalla (eli ens viikolla) kokeilen samaa ulkona.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti