keskiviikko 15. elokuuta 2012

Viikon ainoot agit

Vähän laahaa perässä julkaisut. Agitreenit oli maanantaina. Olinpa taas kömpelö ja hidas ja osaamaton ohjaaja. Kerta viikossa ei vaan riitä edes ylläpitämään omaa tasoa. Huonolla ohjauksella saan koiran hitaaksi ja epävarmaksi. Ja sitähän me ei toivota, Kessin suosikkilajiin.

Tehtiin ekalla kokeilulla hieno radanpuolikas. Kessi tiputti eka riman, mutta se oli enemmänkin työtapaturma. Muista hyppyyttää koiraa pari kertaa ennen radan yritystä! Näistä oppii. Palkkasin radan puoliväliin keinun takia. Ei olla sitä radalla otettu eikä ihan vielä oteta. Toinen kierros samaa pätkää ja mä olin ihan surkea. Mä en koskaan saa kahta hyvää suoritusta peräkkäin. Parempi kuitenkin, että hyvin menee se eka pätkä. Kisoissa harvoin saa ottaa uusintoja. Loistavana yksityiskohtana oli puomin alastulon nokkasu. Nokkasi joka kerta! Jäi sinne toisella kierroksellakin, vaikka eka otettiin 'kisanomaisesti'. Vielä ei etene loppuun asti, jos mä jään jälkeen. Eikä varmaan kauheasti kestä mun vedätystä edellekkään. Näitä tarttis alkaa vahvistamaan (nyt kun tuli mieleen).

Keinun jälkeinen pätkä ei ollut oikein meidän juttu. Siis eka suora. Tai vielä tarkemmin se suoran viimeinen hyppy, jonne en koskaan ehtinyt. Sari olis jo karjunut, että kuulen sun askeleet (koska itsekin tiedostin raskaan askelluksen). Tartteis opetella rentoa nopeaa juoksua. Laitetaan seuraavaksi treenauslistalle juoksulenkeille. Räpittiin kuitenkin jotain ja päästiin kepeille asti. Jotka kuulemma sais olla nopeammat. En ole ihan varma miksi nää on ja pysyy hitaina. Luultavasti vain harjoituksen puutetta. Johon ei taida auttaa verkot, joihin Kessi osuu, jos menee ihan keppejä nuollen. Tai ehkä Kessi on vaan jumissa ja tollanen sivuttainen liike ei onnistu. Seurataan tilannetta.

Pienen tauon jälkeen otettiin keinua erillisenä. Kessi pyrkii edelleen innokkaasti rämäyttelemään ja siirtyy heti keinun päälle seisomaan. Joten otin siihen luonnollisena jatkumona nokkasun ja vapautuksen. Oppiipahan sitäkin pikkuhiljaa myös keinulle. Tein myös keinutusta. Vielä on vähän jäykkiksenä yläasennossa keinuttaessa. Keinu kärsii kuitenkin pudottaa jo aika korkealta ilman, että Kessi pyrkii siitä pois. Otettiin tähänkin nokkasu perään. Ja lopuksi tehtiin pari kertaa ihan kokonainen keinu. Vähän arastelee keinautusta ja toisella kerralla hetken mietti, että hyppäis pois. Kuitenkin kaks ihan kohtuullista keinusuoritusta. Jatkamme valitsemallamme tiellä.

3 kommenttia:

  1. Hokasin tuossa kun luin siitä juoksemisesta että pitäiskin tehdä niitä 90-luvun juoksuharkkoja taas. Ne oli sopivan helppoja :)

    VastaaPoista
  2. ai niin ja kepeillä onko Kessin pää ylhäällä? Pää alhaalla pääsee nopeammin.

    VastaaPoista
  3. Ehkä tsekkaamme nämä ens viikolla..?

    VastaaPoista