torstai 30. elokuuta 2012

Kerran kuussa -agivalmennus

Tämähän oli jo lauantaina, mutku ei jaksa/ehdi päivittää. Ollaan päästy Maria Salosen kerran kk valmennukseen. Agia siis. Maria painottaa ohjausta ja ohjaustekniikkaa ja ohjauksen ajoitusta. Sopii meille. Rata oli mun tasolle aika vaikea. Käytiin eka itsekseen läpi ja mietittiin omalle koiralle sopivia ohjauksia. Sitten käytiin rata läpi porukalla ja mietittiin mikä oli järkevää ja miten kannattais oikeasti ohjata. Itse asiassa tänään onnistuin parhaiten suunnittelussa :). Mulla oli monta kohtaa, jotka olin jo etukäteen ajatellut järkevästi. En aina ihan loppuun asti, mutta oikeaan suuntaa.

Saatiin ratapiirrokset mukaan. Otan siitä ehkä kuvan tähän jossain vaiheessa, jos jaksan ja selitän enemmän, jos muistan.Eniten jäi mieleen Marian kommentti siitä, miten kauhean varovasti mä ohjaan koiraa. Tämä sai ajattelemaan varmaan siksikin, ettei siitä ole edes viikkoa, kun Sari huomautti samasta asiasta tokon tiimoilta. Pistää miettimään missä vika (eikä se ole koirassa). Kessi oli tässä valmennuksessa radalla jopa poikkeuksellisen hidas ja mä menin siitäkin entistä varovaisemmaksi.

Kohokohtana mainittakoon mm puomin kontakti. Kessi teki nokkasun ihan itse, oma-aloitteisesti ja heti kontaktilla! Kepit oli aika hitaat, mutta Mariankin mielestä Kessi miettiin siinä niin paljon, ettei sen takia saa vauhtia päälle. En usko, että verkot on tähän oikea ratkaisu. Yritän päästä tekemään toistoja ja seuraan miten edistyy.

Lisätty kuva ja kommentteja. Itse asiassa en ole satavarma onko tämä elokuun vai syyskuun rata.


En myöskään muista tähän enää kommentteja vaikka muistankin sieltä täältä pätkiä tästä tehneeni. Alkupätkä meni hyvin tai ainakin kohtuudella useamman toiston jälkeen. 3 hyppy tuli takaakiertona nro5 siivekkeen kautta ja hypylle5 kierto nro3 siivekkeen kautta. Ehkä tuohon pituudelle asti. Sitten jäätiin kiinni 10-14 väliin enkä muista siinä onnistuneeni. Liikaa vauhtia, koiralla. Taisin tehdä myös tuonne 17 putkeen vientiä, joten ehkäpä pääsin rataa melkein puoleen väliin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti