maanantai 27. tammikuuta 2014

Vkot 3 ja 4

Hyvä alku... Sitten tuli pakkaset ja lunta ja hyvin alkanut treeni-into hyytyi. On me jotain pientä puuhasteltu pihalla. Jostain syystä en saa aikaiseksi tehdä sisällä mitään. Varmaan osansa sillä, ettei meillä kauheasti mahdu puuhastelemaan (tekosyy, myönnän).

Pakkaskelien aamulenkkivarustus

'Vaihdatko nameihin?'

Ihana aurinkoinen keli

Seuraaminen: vauhteja, käännöksiä sivuaskeleita jne mutta ilman pysähdyksiä eli perusasentoon istumisia. Eikä kovin pitkiä pätkiä ja vain muutama lyhyt pätkä kerrallaan. Kai se jotain merkkaa joskus suuremmassa kokonaisuudessa. Vauhteja pitäis katsoa porukalla. Ihan vähän ollaan treenattu myös oikealla puolen, mutta ei riittävästi.

Kaukot: ihan pari kertaa sisällä kaikkia vaihtoja. Läheltä ja matalalta nää toimii aika hyvin. Sitä etäisyyttä ja varmuutta jne pitäi vaan alkaa tekemään.

Temppu: jalka laatikolle. Kessi osaa nousta tempputyynylle kaikilla tassuilla ja tasapainoilla siinä ja jopa tarjota kääntymistä. Sovellettiin tätä siten, että vaihdoin tyynyn pystyssä olevaksi laatikoksi ja yritän naksutella takajalan ilmassa pitoa. Tai sitten takapäällä seinalle kiipeämistä. Kumpikaan ei onnistu, mutta saa ajan kulumaan.

Muuta ei tule mieleen. Kaikki muu on siis vaan hyviä aikeita ja ohimenneitä ajatuksia :). Näistä jatketaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti