keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Tammikuun suunnitelmia

Koska olen tavoittanut äitien aikaongelman eli miksi 'vain' kotona olevat eivät silti välttämättä ehdi päivittää blogiaan jatkuvasti ... Ajattelin siis uhrata joka kuukausi hetken suunnittelulle ja raportoida viikoittain edistymisestä. Ehkä raportoin erillisesti kimppatreeneistä, tarvii katsoa. En kuitenkaan pääse treeneihin edes joka viikko. Tavoite tokossa oli siis TK2 kesällä. Ja rallyssa VOI luokka kunhan laji virallistetaan joskus tämän vuoden aikana. Ja IDssä vaan kulutetaan olematonta aikaa.

Mutta tässä kuussa...

Tunnari: niin kauan kuin maa on sula harjoitellaan yhden nurmikkoon piilotetun kapulan etsimistä. Tähän tarvii ensi kuuksi keksiä jotain muuta, koska maa TOIVOTTAVASTI jäätyy. Eikä me nyt kovin kauaa voida yhtä kapulaa piilotella.

Kaukot: istu - maa -istu vaihdot napakaksi. Etäisyyttä ja häiriötä pikkuhiljaa. Takapalkka käyttöön ja varmuutta vaan lisää. Vähän vahvistaa myös muita vaihtoja, jos kotona ehtii ja jaksaa.

Seuraaminen: perusseuraaminen on ihan ok. Aika väljää, mutta pitää paikkansa ja kontaktin ihan kivasti. Kuulemma kannattaa alkaa vaikeuttaa ja hakea aktiivisuutta sitä kautta. Ei huono ajatus. Siispä sivusiirtymiä, askeleita eri suuntiin ja vauhteja. Ja häiriötä kimppatreeneissä. Nämä on varmaan ikuisuusaiheita ja luultavasti joudun jatkossa miettimään kuukaudeksi hieman eritellymmät kohdat. Tästä kuitenkin aloitetaan.

Luoksetulon pysäytys: näyttäis toimivan parhaiten käsimerkillä eli jatkamme sillä. Tähän asti tehty tolpan kierron kautta ja vain muutaman kerran luoksetulosta. Vois vähitellen tehdä enemmän itse luoksetulosta.

Liikkeestä seiso: seisomista pitää vähän vahvistaa, varsinkin paluuta ja takana käyntiä. Ja opettaa uudestaa sivulla seisominen. Tämä tukee rallyakin. Vois kokeilla tähän vahvistuksena rallyn sivulla seisomaan nousua. Eli vahvistaa vain ennen osattua ja palauttaa se.

Liikkeestä maahan: tähän vähän häiriötä ja napakkuutta perusasentoon. Ylläpidossa ja vois tehdä joskus jossain erityisoloissa.

Nouto: tää on kivalla mallilla enkä taida panostaa tähän pikkutreeneissä niin kauan kuin saan tehtyä tunnaria ulkona. Katsotaan tilanteen mukaan. Vois ottaa sivulle palautukseen vauhtia ja tarkkuutta.

ID: purkkirataa kotona. Ensin vahvistaa oikean valintaa ja ehkä odottaa ilmaisua, jos valinta vahvistuu riittävästi. Irtonaisena esineiden ilmaisua. Ehkä jopa ulkona..?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti