keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Saavutukset 2013 ja Tavoitteet 2014

Luonnetesti: 
Saavutus 2013: Käytiin ja selvittiin kunnialla. Tavoite 2013 siis saavutettu!

Terveys ja kunto: 
Saavutus 2013: Marraskuussa syntynyt lapsi vaikutti viime vuoden tavoitteeseen negatiivisesti eli ei juostu eikä nostettu kuntoa. Siirrän tämän sellaisenaan tulevalle vuodelle.
Tavoite 2014: Edelleen pysyä terveenä ja nostaa kuntoa. Kummallakin. Lisää juoksulenkkejä luvassa. Myös kaikenlainen lihaskunto- ja motoriikkaharjoittelu lisätään ohjelmaan. Kummallekin. Mitäpä tätä muuttamaan, hyvää tavoitetta.

Agi:
Saavutus 2013: Kisakynnyksen rikottu. Ei tosin saatu yhtään merkintää kisakirjaan ja viimeinen startti jätettiinkin väliin. Tavoite 2013 täyttyi, muttei ihan niin kuin ajattelin. Tosin puolustukseksi, olin kisatessa jo raskauden puolivälin paikkeilla enkä todellakaan mitenkään notkea enää.
Tavoite 2014: Jos edes ehditään ja jaksetaan jatkaa agia... Ensin tarvitaan hyppykuntoa Kessille ja juoksukuntoa kummallekin. Tarvii opetella suunnittelemaan rataa ja ohjaamaan suunnitelman mukaan. Pitäis kehittää pelisilmää, että näkis esim onko este lukittuna vai ei tai että osais hidastaa/kiihdyttää omaa vaihtia tarpeen mukaan. Kessille tarvitaan hitunen estevarmuutta ja itsevarmuutta. Jos kisataan niin aikaisintaan syksyllä. Edellyttäen, että pääsen treenaamaan. Tällä hetkellä en ole missään treeniryhmässä.

Toko:

Saavutus 2013: Saatiin seuraaminen ja yleinen motivaatio hyvälle mallille ja käytiin kisailemassa TK1 verran tokossa. Plussana voitettiin joka kiva :). Käytiin syyspuolelle asti eri treeniryhmissä ja saatiin eri tahoilta loistavia vinkkejä. Tavoite 2013 siis täytetty!
Tavoite 2014: Seuraaminen takaisin siihen malliin, että AVO kaavio onnistuu hyvällä vireella ja kontaktilla ja paikalla. Kisataan AVOssa TK2 kesän aikana. Aletaan liittämään enemmän VOI ja EVL liikkeitä treeneihin. Enpä kuitenkaan aseta VOI kisaamista vielä tämän vuoden tavoitteeksi. Käymme eri treeniryhmissä, mutta lapsen ja miehen vuorotyön takia pääsemme ohjattuihin treeneihin aika satunnaisesti. Niinpä palaan juurilleni ja alan tekemään pikkutreenejä päivittäin. Teen vaan paremman ohjelman, jotta myös etenemistä olisi nähtävillä.

Rally-toko:
Saavutus 2013: RTK2 kepeästi ja VOIstakin ihan kiva tulos. Tavoite 2013 täyttynyt kokonaisuudessaan!
Tavoite 2014: VOI/MES liikkeitä tokoon seassa mausteena. Treenaan tätä hieman tokon seassa ja kisaan VOIssa kunhan laji on virallistettu. En kuitenkaan aio aloittaa alusta ihan vaan titteleiden takia. Ei kuitenkaan tarvita ihan niin paljoa kisarutiinia...

PK:
Saavutus 2013: Ei käyty BH koetta. Käytiim kuitenkin kurssi, jossa saatiin jo aika lähelle BH kaavio hyvällä vireellä. ID kurssi käytiin ja Kessihän oli ihan hyvä. Paitsi purkkirata ei onnistunut enää ollenkaan ekojen jälkien jälkeen.
Tavoite 2014: BH koe. ID jälkeä jatketaan mielenvirkistykseksi.

Pääasia kuitenkin, että on kivaa tavoitteisiin pyrkiessä. Ei se päämäärä vaan se matka. Tärkeinpänä viime vuoden saavutuksena matka jatkuu nyt lapsellisena. Tittelit ja tulokset on sen rinnalla aika merkityksettömiä. Tämän vuoden tärkein tavoite on pitää koira ja lapsi väleissä jatkossakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti