keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

BH ja toko -treenit samoilla teemoilla

Sunnuntaina oli BH treenit ja oltiin Kessin kans ainoat paikalle saapuneet oppilaat. Keli oli kuuma, vähän turhan kuuma tehdä mitään isoa. Koitettiin kumminkin, kissanruuan voimin. Kokeiltiin avointa palkkaa repulla. Eipä toimi. Kessi kyttäs repulle ihan koko treenien ajan. Siinä määrin, että en vapauttanut palkalle edes lopuksi. Emmepä hetkeen käytä tätä :).

Tehtiin ensin pätkä seuraamista. Surkeaa. Kyllähän se suunnilleen tulee, mutta kyttää repulle ja on ihan lahna. Ei hyvä. Palkkasin taskusta kissanruualla, heti kun sain Kessit käskytettyä takas luokse. Meinaspa nimittäin lähtä. En tykkää tästä, että vauhtia löytyy vain palkalle lähtöön... Tehtiinköhän pari lyhyttä seuraamispätkää eikä tää nyt kovin kummentunut, mikään osa-alue.

Tehtiin myös jättävien pätkä. Teknisesti ihan ok. En edelleenkään ole tyytyväinen seuraamisen tasoon enkä palkan kyttimiseen. Jää istumaan suht rauhassa, hieman rahoittelua paluussa. Seuraamiseen uus lähtö huono ja seuraaminen vielä huonompaa kuin eka pätkässä. Sivu ja sivulla maahan meno ok. Ekalla toistolla ei lähtenyt ekalla käskyllä luoksetuloon. Toisessa setissä lähti ja kehuin jo matkalla enkä ottanut sivulle asti. Tehtiin siis kaks tai kolme kertaa jättävät kokonaisena.

Otin sitten lopuksi sen kuppiin eltaantuneen kissanruuan leikistä. Eli Kessin piti vaan tarttua leluun ja vähän syttyä, josta vapautus ruualle. Tämä oli kai ihan ok. Syttyi vasta, kun vähän läpsin kylkiin, että ala nyt tarjoamaan jotain muuta kuin suu auki patukkaa kohti hyppimistä.

Onneksi ei olla ilmoittauduttu BH kokeeseen. Eikä ihan hetkeen ilmoittauduta.

Maanantain toko meni samaan kastiin. Ei hyvä. Jotain ihan pientä kivaa pilkahti, mutta ei se mihinkään kantanut.

Aluksi tehtiin perusasentoharjoituksia yhdellä askelella eteen ja 90 asteen käännöksillä vasemmalle. Otin myös askeleita sivulle ja 180 käännöksiä vasemmalle. Nämä oli kaikki ok. Kessi teki jokaisen toiston hyvin ja kohtuu innokkaasti. Miten hemmetissä saman sais siirrettyä yli 1 askelen seuraamisiin.

Muistaakseni tämän jälkeen tehtiin sama jättävien harjoitus kuin BH treeneissä. Kessi teki sen ihan samalla tavalla. Mä en saa sitä nostettua alkuun. Eka seuraaminen on vähän laiska. Istuminen ja paluu ok rauhallisia. Toiseen seuraamiseen lähtee nihkeästi ja väljästi. Maahanmeno on aika napakka ja luoksetulo kohtuullisella laukalla. Se siis suorittaa, mutta into puuttuu. Ei voi mitään, en vaan saa sitä syttymään.

Välissä pätkä leikkiä. Kessi syttyi ihan ok. Ei kuitenkaan jaksanut enää samaa virettä siirtää seuraamiseen. Olihan se ehkä parempi pätkä kuin ekat. Kokonaisen kahden askeleen pätkä... Maasta se löysäkin ponnistaa, vai miten se nyt meni.

Lopuksi otettiin paikallaoloa. Kessi oli nätisti ja rauhassa. Istui hyvin sivulla, vaikka meitä istutettiin ihan hetken aikaa. Meni heti käskystä maahan ja pysyi maassa, vaikka odoteltiin siinäkin ihan hetken aikaa. Rauhallinen paikallaolo. Hieman rauhoittelua ja taakse vilkuilua paluussa. Makas rauhassa sivulla vaikka odoteltiin tässäkin hetken aikaa. Palkkasin maahan. Otin kuitenkin vielä sivulle ja nousi nätisti eka käskyllä. Tämä oli ihan hieno ja mukava päätös treeneille.

Onneksi ei olla ilmoittauduttu tokokokeeseen. Eikä ihan hetkeen ilmoittaudutakaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti