perjantai 9. marraskuuta 2012

Pikapäivitys väliin jääneistä treeneistä

Ei jaksa päivittää edes jälkijunassa. Tämä viikko on yritetty lepäillä Kessin silmävamman takia. Kessi alkaa olla eri mieltä. Lisäksi tällä viikolla on keskusteltu naapureiden kans ulvovan kelpien aiheuttamista haitoista. Onneksi kelpie ei ole meidän talon häiritsevin koira, joten saanemme naapurilta hieman armoa ja aikaa hoitaa ongelmaa.

Jospa vaikka järjestyksessä...

27. pv illalla rally-toko treenit Tallilla. Nää oli omatoimiset treenit Herwoodin hauvojen listalta perustetulla tiimillä. Mä olin ekaa kertaa ja tulin vain 15min myöhässä. Ei paha. Paikalle oli rakennettu AVO luokan rata ja hyvä olikin tsekata päivän tilanne. En ehtinyt tutustumaan rataan, joten eka kiekka oli senkin takia meillä vähän huono. Toko kiekka käytiin Mimozan avustuksella läpi ja jouduttiin tekeen noin joka toinen liike uusiksi. Mimozan ohjeet poikkes hieman omasta näkemyksestä. Tarvii vaan selvittää itselle, miten ja missä kohtaa liikkeet suorittaa. Kessi teki hyvällä innolla ja yrityksellä kummatkin kaks kiekkaa ja sata toistoa hyppyä sivussa.

30. pv TamSKin agiryhmä. Olikohan meillä jo viimeksi kouluttaja... Nyt oli. Kivat treenit. Meillä oli pikku rata, jonka jujuna oli leijeröinti, 3 hyppyä keppien takana. Rata kiersi ympyrää, joten siinä olis päässyt useamman kiekan.  Me ei päästy. Ekalla kiekalla päästiin hypyille kohtuudella, mutta huutelin hop käskyä siihen malliin, ettei kelpie mahtunutkaan hyppyjen väliin ja se tuli pahasti rinta edelle jo tokaa hyppyä päin. Muutenkin lähes joka kiekalla eka hyppy oli niin iso ja laaka, että toka hyppy teki tiukkaa. Pääpointtina, että pidä ohjaus päällä, vaikka juoksisit vähän sivussa! Äläkä huutele turhia! Yks käsky 'hop' ja sen jälkeen vaan käsi ylhäällä suoritusten merkiksi. Sillä onnistuttiin monta kertaa. Kepit oli taas hankalat. Ne meni putkea kohti. Se viimeinen väli...

31. pv Herwoodin hauvojen tokoa ammattikoululla. Kelpielle tulee jo kylmä. Ihanaa oli, että kelpie työskenteli takki päällä! Kun ei malttanut olla tarjoilematta enkä mä malttanut olla palkkailematta. En muista yhtään mitä tehtiin. Muistan vaan, että meillä oli TOSI hauskaa.

1. marraskuuta taas rally-tokoa. Tällä kertaa Koirakoutsilla. Ei mitään mielikuvaa mitä tehtiin...

2. pv eläinlääkäri Hakametsässä. Sama vasen silmä oireili aamulla ja se operoitiin heti iltapäivästä. Jospa se tästä paranis, pikkuhiljaa. Nyt ollaan ainakin hyvässä hoidossa oikealla silmäjuttuihin erikoistuneella eläinlääkärillä. Silmävamman takia jäi sitten väliin sekä rally-tokot Tallilla että Maria Mäkelän koulutuspäivä. Marian tokokoulutus HARMITTAA, mutta minkäs teet. 

Nyt lepäillään sinnillä maanantaihin asti. 12.11 olis kontrolli. Kukaan ei kestä enempää lepäilyä, joten silmän on parempi olla kunnossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti