sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Jumppasarja 6-6-6-6-6

Vietettiin Emmin kans kuumaa sunnuntaipäivää hallilla. Kessin kiusaksi ja hyppykunnon ja -tekniikan kohottamiseksi on tarkoitus tehdä vähän enemmän ja keskitetymmin erilaisia hyppysarjoja. Aloitettiin 30cm hypyillä ja 4-6-6-6-6-6 väleillä. Ensin on pumppi, jonka takana koira istuu. Siitä 4 askelta (kenkä nro39) alkaa 6 hyppyä 6 askelen välein ja lopussa palkka noin 1m vikasta esteestä. Aluksi tein pari toistoa parilla hypyllä, että Kessi oppi palkan paikan.

Meillähän opi ennen ongelmana lähdössä istuminen. Nyt Kessi istuu nätisti pumperin takana. Kyttää kyllä
hyvin eteenpäin, mutta ei yritä maahan. Olen alkanut ottaa Kessin jalkojeni väliin istumaan. Näissä harjoituksissa menen yleensä Kessin selän taakse. Välillä menin sivulle, että näin paremmin mitä tapahtuu. Kessi imee kivasti eteenpäin palkkaa kohti. Hyvä niin! Kuva kertoo enemmän kuin sanat eli tässäpä kuvaa. Ekaa kertaa laitan videota. Katsotaan saanko sitä toimimaan. Varulta sama kuvana ;)



Tein myös keppejä. Joka kerta oikein ja ihan kivalla temmolla. Nekin siis etenee. Teinköhän A:ta. En ole varma. Ehkä tein vaan tuosta putkesta suoraan hyppy ja takas putken rinnalla oleville kepeille. Yritin niin, että Kessi käsis hyppäämässä hypyn ja kääntäis tiukasti takas. Onnistuikin muutaman kerran.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti