torstai 22. toukokuuta 2014

Jumppasarja 6-6-12-6-6

Taas kuuma päivä ja jumppasarjaa hallissa. Onneksi saatiin treenit aamupäivään ettei halli ole vielä ihan niin kuuma. Tein ensin 6-6-6-6-6 sarjan 35cm esteillä. Ei ollut läheskään niin jouhevaa tai joustavaa kuin viimeksi. Joko Kessi on kipeä/kireä tai 30cm > 35cm korotus on yllättävän iso. (Kessillä alkoikin juoksu 26.5.) Tarvii seurailla ja varata hierontaa juoksun jälkeen.

Sitten muutettiin harkkaa 6-6-12-6-6. Kessi joutui keräämään vähän itseään tuossa 12 välissä. Kerran jätti väliaskeleen ottamatta, muuten meni hienosti. Kuuman päivän takia ei otettu muita settejä. Kessillehän itsensä kokoaminen on ollut haastavaa, jospa näistä olisi siihen apua.


Kentällä sattui olemaan vauhtipätkänä mutkaputket joiden välissä toisella suoralla kepit ja toisella rengas ja hyppy. Kessi hyppäs pari kertaa renkaan sivusta, mutta kun ei päässytkään samoilla vauhdeilla putkeen niin korjas hypyn. Melko laakahyppyjä tekikin. Ensimmäisellä toistolla ei pystynyt kokoamaan itseään niistä vauhdeista kepeille, mutta sitä virhettä ei tehnyt toiste. Tällä kertaa korjaaminen ei saanut pujottelua muuten lukkoon. Hienoa oli, että Kessi pujotteli joka kerta loppuun asti, vaikka keppien perässä oli putki. Eikä karannut putkeen kun sai lelupalkan keppien jälkeen. Itse asiassa enpä saanut sohaisemalla Kessi enää kepeiltä putkeen. Piti ihan ohjata ;).

Nyt en lisää videota. Ei se onnistunut viimeksikään. Ohjeita videon lisäämiseen otetaan vastaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti