sunnuntai 11. elokuuta 2013

Tästä se taas lähtee

Keskiviikkona jatkettiin TamSKin tokon kesätreenejä. Aiheena oli kisanomaiset treenit ja kouluttajana Sanna Rantanen (listan mukaan ainakin). Tein kaks settiä liikkeitä + paikallaolot. Perjantaina käytiin ottamassa pikkupätkä agia.

Luoksepäästävyys meni normaalisti eli hyvin. Vähän Kessi pakitti päätä, muttei liikkunut ollenkaan.

Paikallaolo 2min maaten, ekalla alas, rauhallinen makuu hieman vilkuillen ja ekalla ylös. Hyvin siis.

Otettiin vielä paikallaolo istuen usein palkaten. Hienosti istuikin. Ei yrittänytkään valua tai notkua. Kerran tais liikauttaa tassua kun menin poispäin. Tais olla eka kerta kun harjoiteltiin tätä. Tästä kuitenkin otettiin ryntäys autoon palkalle. Pidin

Ekassa setissä otettiin alkupään liikkeet eli hihnassa seuraaminen, liikkeestä maahanmeno, luoksetulo ja seisomisesta pysähtymiseen asti. Nämä meni ihan kivasti. Seuraamisessa tuli pari hieman nahkeampaa kohtaa, muttei yhtään oikesti huonoa. Maahanmeno oli hyvä. Luoksetulo oli hyvä ja sivulletulo tuli perille asti. Seisomisessa pysähtyminen oli hyvä ja siitä lähdettiin rynnimään palkalle. Edelleen yritin, että mennään yhdessä eikä roikuta hihnan päässä tai rynnätä edellä. Tässä on vielä tekemistä.

Toisessa setissä otin pelkän seuraamisen. Alku oli kohtuullinen, mutta selvästi huonompi kuin eka setissä. Keskivaiheilla tuli tosi huono kohta, jossa jouduin antamaan jo lisäkäskyjäkin. Lopussa tuli hyvä pätkä. Vaihdettiin kouluttajan kans muutama sana ja sitten vasta rynnittiin palkalle. Halusin palkata pelkän seuraamisen, ettei seuraaminen olis aina vaan joku ekana tehtävä tylsä juttu. Vaikka vähän tylsähän se taitaa olla :(.

Lopuksi otettiin seuraamista paljon palkaten, varsinkin kehänauhojen vieressä ja ruutua kohti mennessä ja merkkien lähellä ja ... Tarvii hetken aikaa palkata seuraamisessa enemmän paikkaa ja moottoria.
Ja pari toistoa hyppyä. Tällä kertaa Kessi eteni hyvin hypyn jälkeen, mun pitäis vaan muistaa käskyttää ajoissa eikä päästää valumaan kovin kauas.

Kivat aloitustreenit kuitenkin. Tästä on ihan kiva jatkaa lomanjälkeiseen treenikauteen.

Perjantaina käytiin ottamassa vapaasti agia. Tehtiin keppejä ja kontakteja, pääasiassa. Kepeillä Kessi karkas pari viimeistä väliä etupalkalle. Nöyrän koiran saa vielä pysäytettyä. Sen jälkeen tuli pari elämää hitaampaa loppua. Hetken huilin ja parin kontaktiesteen jälkeen  kepit lähti menemään hienosti. Paitsi ai niin, silloin ei ollutkaan etupalkkaa... Sitä pitää siis vielä harjoitella. Oli kiva käydä vähän iloittelemassa Kessin kans :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti