torstai 8. elokuuta 2013

Me on lomailtu

Me on lomailtu urakalla ja oikeasti. Ei olla tehty mitään sen onnistuneen tokokokeen jälkeen. Hanskat tippu ihan kerrasta :).

Paitsi silloin puuhailtiin, kun Kessi puri lenkillä käteen, että nyt on pakko. Sillon tehtiin pätkä seuraamista ja muistaakseni liikkeestä maahanmeno. Ja olisko tehty oikein seisominenkin. En muista varmaksi. Jos oltiin oikein hurjia niin ehkä tehtiin oikealla seuraamistakin parin makkaranpalan verran.

Ja silloin puuhasteltiin kans, kun piti näyttää pikkuveljen lapsille tokoilua. Silloin tehtiin vähän seuraamista ja liikkeestä jäävät ja pari luoksetuloa ja ihan vähän jotain rallyliikkeitä. Hyvällä palkalla ja asenteella tietenkin.

Kerran käytiin Sarin kans ihan kentällä asti. Lähinnä kuvaamassa Kessiä, mutta samalla tein liikkeitä avoimella palkalla. Varmaan taas ihan perussetin ALO liikkeitä ja noudon isolla kapulalla. Sääli ettei mulla ajatus kantanut loppuun asti ja palkkasin noudon vauhdista. Ei mahtanut tuntua kivalta, kun iso kapula tippu vauhdissa jaloille. Pari kertaa Kessi yritti sen sivulle tuoda, mutta ei vaan jaksanut nostaa kapulaa. Jos mentäis pk puolelle niin pitäis vaan treenata. Nyt tyydytään toteamaan, että pitäis vaan treenata.                                     

Kaikki kuvat: Sari Heiskala

Luoksetulon lähtö (toisella kutsulla)

Nouto

Palkaksi leikkiä ...

... ja purkille vapautus

Hyppy taaksepäin kuunnellen

Ja sitten me käytiin Pohjois-Suomen piirinmestaruustokokisoissa AVO luokassa paikallaolossa häiriökoirakkona. Ei häiritty kylläkään ketään. Jäin itse kehän laidalle. Kessi teki nätin ja rauhallisen 3min ja nousi ekalla käskyllä sivulle. Hyvä Kessi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti