lauantai 2. toukokuuta 2015

Ruutuaikaa!

Päivitykset laahaa ja nyt täytyy ihan oikeasti miettiä ja kalenterista tarkistaa, etteikö me oikeasti olla oltu kuukauteen missään. No ei. Sitä parempi mennä edes joskus :)

Osallistuttiin TamSKin järjestämään Ruutuaikaa koulutukseen. Pääasiana nimensä mukaisesti ruutu. Kivat treenit, vaikkei me mitään ihan huimaa tehty. Kessi veti ensimmäisen kiekan rallia ympäriinsä niin, etten meinannut saada sitä kuriin. Kiva niin. Selvästi näki, että se oli innoissaan, kun pääsi tekemään jotain yhdessä. Eteläpuistossa tuli muuten kylmä!

Tehtiin kaksi kierrosta. Ensimmäisellä kierroksellä näytin, miten hienosti Kessi juoksee ruudun läpi alustalle. Siinä sattui olemaan vauhtia vähän ennakkoon ja sitten se harakkakin temppuili just silloin siellä ruudun takana. Joten eihän se alusta löytynyt... Kessi kuitenkin rynni ruudun läpi (kun se harakka oli kätevästi sijoittunut). Olisinkohan ollut pätevä ja muistuttanut alustaa heti tässä muutamalla toistolla... En muista varmaksi. Sen muistan, että kun kokeiltiin pysäyttää Kessi ruutuun, niin eihän se yrittänytkään... Vaikka vasta vuosi vai kaks sitten osas senkin! Joten siirrettiin alusta ruutuun ja saatiin sinne monta hyvää ja vauhdikasta toistoa.

Toisella kerralla taidettiin testailla erilaista palkkaa siten, että avustajat ruudun ulkopuolelta yritti heittään namin ruutuun. Kessi ei ihan tajunnut juttua, joten ei jääty kovin moneen toistoon kokeilemaan. Mikä samalla tuli testattua, niin Kessi ei välittänyt mitään ruudun ulkopuolella aika lähelläkin seisovista avustajista. Tämä saattoi muuten olla eka kerroksellakin ja toinen kierros pidettiin tosi lyhyenä...

Tehtiinköhän me kolmaskin kierros. Varmaan, koska muistan selvästi, että Kessin kans otettiin yks kierros niin, että otettiin ruutu alustalle, samaan suuntaan ilman alustaa ja taas alustalle. Siihen ekstrapalkka ja koira autoon. Jäi hyvä mieli kummallekin :)

Joka tapauksessa Kessillä on jo ihan hyvä käsitys ruudusta. Nyt pitäis jatkaa siihen, ettei aina näe ruudun rakentamista eikä alustan vientiä tai ettei alusta olis siellä ruudussa ihan joka kerta. Kaikki kulminoituu siihen, mihin aina ennenkin: pitäis ehtiä treenata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti