keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Omatoimiagia

Tämän viikon agitreenit oli omatoimitreenit. Meitä ei ollut kuin kolme koirakkoa ja tehtiin hyvässä yhteisymmärryksessä hyppyharkkapätkä, välistävetoharkkapätkä, keinu, kepit ja kontakti (tällä kertaa A). Ja sulassa sovussa touhuttiin kaikki yhtä aikaa tahoillamme. Kessi ei saanut kertaakaan nenilleen.

Kessin kans tehtiin tietenkin kaikkea, mikä vain oli mahdollista. Aloitettiin keinulla eikä siinä tullut yhtään virhettä! Läpi treenin Kessi suoritti keinun oikein, omintakeisella kuopimistyylillään tosin. Muttei epäröinyt kertaakaan! Tein keinua myös putken kautta eikä mitään ongelmia. Olemme siis valmiita kokeilemaan keinua seuraavaksi radallakin. Tosin yritän muistaa käydä esittelemässä esteen ennen ekaa kierrosta. Ainakin ensimmäisellä kerralla.

Seuraavaksi otettiin työstettäväksi kepit. Ensin ei meinannut aloittaa ollenkaan, veto keinulle oli sen verran kova. Sitten kun Kessi huomas kepit niin ei tehnyt kertaakaan virhettä! Hienoa! Paitsi ai niin, kerran putkesta ei mennytkään kepeille vaan yritti tässäkin karata keinulle. En pidä tätä isona virheenä. Keinu saa tällä hetkellä vetääkin puoleensa.

Taisin tehdä ensin jumppahyppysarjaa ja sen jälkeen välistävetoja. Jumppahypyt meni todella nätisti ja oikein. Ei yhtään jättiloikkaa väleihin. Mutta ne välistävedot... Ohjaaja on käsi, ei voi mitään. Saatiin me menemään oikeinkin ja siellä täällä jopa jouhevasti. Yleensä Kessi pyrki pysymään esteiden vastakkaisella puolen eli ei kovin mielellään tullut välistä vetävään käteen. Toisinpäin eli takaakiertona ja hyppy kohti onnistui ihan hyvin. Harjoittelemme lisää osaavan ohjaajan kans. Mitäpä noita kovin paljoa hieromaan, kun ei ole ketään sanomassa mitä mun pitäis oikeasti tehdä toisin.

Ja A:n kontaktille jokunen toisto. Kerran tuli niin vauhdilla alas, ettei takaset enää pysyneet kontaktilla. Muutoin ihan loistavia toistoja. Pari kertaa renkaan kautta ja siinäkin Kessi osui joka kerta keskelle.

Mukavat humputtelutreenit, jossa sai niitä kallisarvoisia perustoistoja työn alla oleville esteille. Muutama rataharkka vielä, jossa näitä esteitä olis enemmän ja sen jälkeen oltais ehkä valmiita kisoihin. Jos ei satu ilmoittautumisajalle jokin epävarmuuskohtaus eikä ilmo lähde... Lisenssi on varulta kisamallia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti